top of page

Yalnız Çalışan Koruma




Operasyonel nedenlerden dolayı her zaman saha personellerinin yanında ikinci bir ekip arkadaşı veya denetleyici bulunamıyor, bazen de tek çalışılmasını gerektiren durumlar olabiliyor. Kullanıcıya verdiğimiz Yeni Nesil Bas Konuş Sistemi tanımlı cihazımız kullanıcıya bir arkadaş oluyor. Belirli periyotlar ile yalnız çalışana uyarılar vererek kontrol yapıyor, uzun süre hareketsiz kalmalarda personelin ses veya hareket ile iyi olduğunu bildirmesini istiyor, belirlenen durumlar içerisinde kullanıcıdan beklenilen cevapların gelmemesi, sistemde Acil Durum Senaryolarını oluşturuyor.

Bazı operasyonlarda da personellerin yüksekte çalışma durumları ile karşılaşıyoruz, bu tarz durumlarda Olası Yüksekten Düşme Alarmı ile yöneticilerine veya merkeze bilgilendirme sunarak, acil durum senaryoları aktif hale geliyor.


Acil durum senaryolarına göre ise canlı yayın ve ses yayını özelliklerini aktif ederek tanımlı operatör veya kişiye acil durum sinyali göndererek çalışanların güvenliğini en üst seviyede tutuyoruz.


Comments


bottom of page